dilluns, 12 d’agost del 2013

Crònica. Divendres 9 d'agost. Música i més música

Música i més música. Músics d'Igualada, de la resta de la comarca de l'Anoia i d'arreu s'han interessat pel Casal. Diuen que pels músics l'ambient del lloc on toquen és fonamental. I s'hi deuen trobar a gust a les piscines del Casal perquè dia a dia anem confirmant concerts de música en directe pels mesos d'agost, setembre i octubre. De moment, us avancem alguns dels artistes que vindran. El dia i l'hora en que tocaran esperarem a fer-ho públic fins a tenir un calendari de totes les activitats. Mantingueu-vos "al loro", ben aviat l'agenda d'activitats de les piscines del Casal!



Artistes que actuaran a les piscines del Casal:

 El poeta igualadí Marc Freixas i el seu germà, el cantautor Cesk Freixas (http://blocs.mesvilaweb.cat/ceskfreixas), ja han confirmat la seva predisposició a actuar a l'espai. En un emocionant discurs, a la Festa Major d'Argençola, el Cesk va recolzar als joves implicats en el projecte i va animar a construir una societat millor des de baix i fent-ho entre totes.  


El grup de música "Yes, we kant" també han confirmat la seva voluntat d'actuar a l'espai. Música festiva però amb molt de contingut, el grup de música va recolzar l'ocupació  i va confirmar la seva actuació a les piscines del Casal. Pels que no vau poder veure "Yes, we kant" al festival de Ganjautors 2013 el passat mes de juliol, us deixem l'enllaç: https://www.facebook.com/pages/El-grup-popularment-conegut-com-Yes-We-Kant-Immanuel/84577458826 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada