dimarts, 20 d’agost del 2013

Crònica. Dimarts 20 d'agost. Els joves intentem iniciar el diàleg amb l'Església

Avui dimarts, l'endemà de l'inici de la festa major d'Igualada, els joves del Casal fem públic que hem enviat cartes als responsables de les parròquies de la Sagrada Família i Santa Maria, així com al bisbe de Vic, proposant-los iniciar el diàleg. Ho fem públic per tal que la ciutadania estigui informada del que esperem sigui l'inici de les converses entre el col·lectiu de joves i la propietat per tal d'arribar, quan abans millor, a punts d'entesa que siguin beneficiosos per les dues parts, i sobretot, pel conjunt de la població de la ciutat. 



Tot seguit, el contingut exacte de la carta:




Benvolgut _________________,

un col·lectiu de joves d'Igualada, activadors de l'espai de les antigues piscines del Casal, ens dirigim a vostès a fi de poder trobar-nos i dialogar sobre el futur del nostre projecte.

Per una banda, entenem que d'entrada pot resultar difícil acceptar el projecte ja que el mitjà que hem utilitzat per aconseguir l'espai, és a dir, l'ocupació, no ha estat interpretat per tothom de la mateixa manera. Per aquest motiu us agrairíem que escoltéssiu la nostra proposta a fi de poder compartir amb nosaltres diverses opinions i arribar a un consens. De la mateixa manera que estem disposats a dialogar amb tothom, ja que el projecte és obert. Així doncs, ens agradaria molt que ens poguéssim trobar per tal d'iniciar aquest procés de diàleg.

Per acabar només cal dir que ens agradaria que ens poguéssiu donar un vot de confiança i, d'aquesta manera, ambdues parts poder dur a terme un procés de diàleg el màxim d'obert, transparent i democràtic.

Gràcies per a la seva atenció, esperem la seva resposta (poden fer arribar la resposta personalment algun vespre o via carta al mateix espai de les piscines del Casal).

Joves d'Igualada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada