dilluns, 12 d’agost del 2013

Crònica. Dimecres 7 d'agost. I si vinc, quina feina podré fer?

I si vinc, quina feina podré fer?
La primera i la segona setmana les tasques bàsiques van ser de retirada de deixalla (principalment, de l'edifici central -associació de víudes-), de desbrossament (herbes que ocupaven bona part dels espais) i de rehabilitació dels espais (neteja i acondicionament dels diferents espais). 

De feina n'hi ha, però, per donar i per vendre. Habitualment, a les assemblees es marca una llista de prioritats de tasques a fer: netejar un espai, trobar mobiliari, retirar la deixalla... Aquestes són només algunes de les tasques que habitualment tenim a la llista de feines a fer. De feines, n'hi ha per a totes les persones que vinguin a l'espai. 


I quin dia puc venir a donar un cop de mà
Si cada dilluns i dijous es fa assemblea, els dimarts és el torn de les tasques de rehabilitació de l'espai. Amb la llista de tasques a fer decidida a l'assemblea anterior i tenint en compte el nombre de voluntaris d'aquell dia, es decideix quina tasca fa cada persona i ens posem mans a la feina. 

Qui vulgui animar-se a col·laborar pot venir els dimarts a les set de la tarda a les piscines del Casal o qualsevol dia (matí o tarda) concertant amb algun dels joves la possibilitat de venir a treballar-hi.

Podar la valla vegetal va ser una de les primeres tasques
A l'esplanada de la piscina hi havia una gran quantitat de brossa i herba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada