dissabte, 10 d’agost del 2013

Crònica. Diumenge 28 de juliol. Assemblea

L'assemblea de diumenge va servir per fer una valoració general de la setmana. Després de tanta feina i debat calia fer una parada i mirar enrera per veure què s'havia fet i cap a on seguim caminant. La valoració de la cinquantena de persones assistents va ser molt positiva. Si algu ens haguès dit el dissabte que hi vam entrar si amb una setmana s'aconseguiria fer tota la feina que s'ha fet ningú s'ho hauria cregut. Però de feina per fer en queda molta. I d'això també va tractar l'assemblea.

D'ara en endavant ens tocarà treballar en diferents fronts, tants com comissions de treball tenim de joves al Casal. Per ser més concrets, estem treballant en diferents temes:
- Comunicació: poder explicar de manera precisa què estem fent (comunicació amb els veins, blog, mitjans de comunicació, xarxes socials...).
- Espais: encara que bona part de la feina de desenrunament l'hem fet (no pas de tots els espais, només d'aquells que considerem prioritaris), queda molta feina per adequar l'espais. Serveis, mobiliari, decoració... és molta la feina que queda per fer per tal de convertir un espai abandonat en un centre social i, sobretot, tenint en compte que tots els diners que utilitzem per les despeses del dia a dia provenen de la venda a la barra del bar.
- Relació amb la propietat: tal i com es comentarà en una altre entrada del blog, la relació amb la propietat és per nosaltres un tema fonamental. Tenim la mà estesa per dialogar i, tot i que de moment ens ha estat rebutjada, la nostra idea és oferir la possibilitat d'explicar-los el projecte. En això treballem: en redactar un projecte clar i consensuat sobre quin és el projecte del Casal i perquè necessitem l'espai... Amb l'objectiu que, fent públic el nostre projecte, aquest no pugui ser rebutjat pel Bisbat de Vic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada