dissabte, 10 d’agost del 2013

Crònica. Dilluns 22 de juliol. Neteja de l'edifici central

Amb la mateixa energia que el dia anterior, i amb més braços i mans (i eines!) per treballar, vam passar bona part del mati desbrossant els accessos (escales de l’entrada del passeig, escales i rampes interiors, portes dels edificis, escales que duen a les piscines de dalt,...).

A l’edifici central que dona accés al passeig, és on vam dedicar gran part de del mati i tarda de dilluns, perquè la primera i sobretot la segona planta de l’edifici, comptaven amb una gran quantitat d’objectes en mal estat (electrodomèstics varis destrossats, mobles en mal estat, portes i vidres trencats,...) així, després de dedicar-hi hores en desenrunar, es va decidir a deixar les tasques d’aquest edifici prioritzant altres feines.

Doncs a l’assemblea del vespre, en que participaren 45 persones, es va parlar, entre d’altres dels aspectes legals de l’alliberament amb l’advocat, i de l’ús que en faríem de la gran quantitat de material trobat com l’arxiu fotogràfic de la revista vida. 


Moltes persones es pregunten, i com estaven els edificis de les piscines del Casal abans d'entrar-hi els joves?  Aquí en teniu una petita mostra:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada