dissabte, 10 d’agost del 2013

Crònica. Divendres 26 de juliol. Acte d'obertura a la ciutat

El divendres al vespre segurament va ser el moment culminant de la setmana. Hores i hores de feina dura per acondicionar l'espai, d'assemblea i debat per saber cap on anem i, sobretot, de treball en equip van tenir la seva estona de merescut "descans" amb l'acte d'obertura de divendres. 

I l'acte d'obertura, com no podia ser d'altre manera, va ser un èxit col·lectiu. Les més de 150 persones que hi van assistir van poder sentir de primera mà el projecte dels joves. La primera hora els joves van oferir visites guiades per l'espai als diferents grups que anaven arribant al Casal. Van ser moments d'explicar anecdotes de l'intensa setmana viscuda, de contestar les preguntes dels visitants i, sobretot, de compartir pensaments i sensacions amb totes les persones que emocionades van veure reobert el Casal. 

Feta la visita guiada, un grup de joves del Casal va explicar el projecte a tot el públic assistent de manera més general: quan s'hi va entrar, per què, d'on va sortir la idea del projecte, quantes persones hi ha el darrere, que s'havia fet fins al moment, que es tenia previst fer... Un vespre molt intens per a totes les persones que durant la primera setmana van donar suport (visitant l'espai, treballant-hi, fent-ne difusió...).

L'acte va acabar en fer-se fosc, i com cada dia, la música i l'ambient del vespre es van convertir en silenci i tranquilitat a la nit per tal de poder descansar els veins.


Vista general de l'espai de l'antic bar de la piscina

Moment en que diversos joves explicaven el projecte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada