dilluns, 6 de gener del 2014

Dilluns 06 de Gener #ElsSomnisNoEsDesallotgen

Hem rebut un comunicat del jutjat on, la jutgessa, ha declarat un "desallotjament preventiu" pel dia 13 de Febrer. Sense més justificació de quin perill vol prevenir. Tenint en compte que l'espai portava més de 5 anys abandonat també és difícil d'imaginar que sigui un "desallotjament preventiu" abans del judici, per la urgència del propietari d'utilitzar el recinte.

De totes maneres no defallim. Continuem oferint la mà estesa al propietari, és a dir,  a les parròquies d'Igualada i a última instància al Bisbat de Vic per dialogar, negociar i pactar el futur de les piscines del Casal. Creiem que el diàleg és la millor opció per arribar a un bon acord per Igualada, i la seva gent , que hauria de ser el subjecte més important tant per les parròquies com pels joves del Casal autogestionat. Si la opció escollida no és finalment el diàleg i el pacte, no ens quedarem de braços plegats, mentre ens desallotgen per tornar a deixar l'Espai pels somnis abandonat uns quants anys més.

Assemblea extraordinària del dia 6 de gener
                                         
Avui hem fet assemblea preventiva a l'amenaça del desallotjament per part dels Mossos D'Esquadra el dia 13 de Febrer. I em acordat entre d'altres mesures les següents accions:

- Dissabte 11 de gener a les 12h al Espai
Vermut musical  abans de dinar per compartir moments, opinions i idees, i pintada d'un mural-protesta del desallotjament declarat pel 13F.
Obert a tothom 

- Divendres 17 de gener a les 19:30 al Espai
Assemblea oberta a les entitats, teixit associatiu de la ciutat i tothom que hi vulgui assistir per coordinar la resposta al desallotjament i suport al Espai pels somnis. 

- Dissabte 18 de gener a les 11:30

Roda de premsa per explicar el procés judicial, el desallotjament i el suport igualadí al Casal autogestionat.  


I mentrestant continuem construint dels somnis, realitats. 

- Dimecres 15 de gener 
Comencem a crear la Xarxa d'Aliments d'Igualada
A un quart d'onze al Espai pels Somnis
Organitzem-nos per transformar "les sobres" en ajuda mútua!


Per acabar unes paraules que va pronunciar el Papa Francesc al començar les Jornades Mundials de la Joventut el 22 de Juliol del 2013 a Rio de Janeiro, Brasil:

“Este primer viaje es precisamente para encontrar a los jóvenes, pero para encontrarlos no aislados de su vida; quisiera encontrarlos precisamente en el tejido social, en sociedad. Porque cuando aislamos a los jóvenes, cometemos una injusticia; les quitamos su pertenencia. [...]  Pero sobre todo, no aislarlos de toda la sociedad. Ellos, verdaderamente, son el futuro de un pueblo: esto es así. Ellos son el futuro porque tienen la fuerza, son jóvenes, irán adelante. ”

Gràcies, Francesc.    -     Queden 37 dies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada