dimarts, 20 de maig del 2014

La jutgessa dicta que no hi ha cap fet constitutiu de delicte

El passat 5 de març la jutgessa va acordar el sobreseïment lliure de les actuacions als considerar que no hi havia cap fet constitutiu de delicte per part del jovent de l’Espai pels Somnis. L’acusació particular (el Bisbat de Vic) va interposar recurs de reforma contra l’Auto dictat pel jutjat que alhora aquest va ser impugnat per la defensa. El 10 d’abril el jutjat va resoldre el recurs presentat per la part actora desestimant-lo per complet al no presentar noves circumstàncies que no haguessin sigut tingudes en compte en l’auto recorregut. Notificada aquesta resolució s'ha arxivat definitivament les actuacions penals. Tanmateix, aquesta és només una petita victòria, ja que la porta a un possible desallotjament no queda tancada definitivament.

Davant d'aquesta resolució judicial, des de l'Espai pels Somnis- Casal Autogestionat d'Igualada volem agraïr a totes aquelles persones, entitats i col·lectius que ens van donar suport davant de l'amenaça de desallotjament. Els seus suports, gestos, firmes i ànims van aconseguir aturar el desallotjament del Casal. Així doncs, els volem retornar la seva solidaritat amb aquesta petita victòria.

També volem reiterar la voluntat d'obrir el Casal a tota la ciutat. El Casal d'Igualada, que en gran part fou pagat amb aportacions populars, va ser, és i serà un espai pel teixit associatiu i per dinamitzar Igualada. És per això que animem a totes les entitats que necessitin espais i a totes aquelles persones amb inquietuds a utilitzar el Casal. Per què el Casal és de totes!
Seguirem teixint xarxes de suport mutu, d'autogestió i cooperativisme per què, a l'Anoia i arreu, un altre món és possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada