dilluns, 23 de setembre del 2013

Crònica. Dilluns 23 de setembre. I ara què fem? Pintar!

Aquest dissabte la jornada de rehabilitació de l'espai va ser molt productiva. Després d'haver netejat l'edifici "El vaixell" (antic espai de l'Associació de vídues), ara estem pintant i col·locant els mobles que ens arriben. Taules, cadires i mobles diversos per omplir l'espai per a poder-hi fer activitats. Això és el què estem fent. Feina i més feina. Estem ja acabant la transformació de l'espai. El que era un lloc abandonat serà un espai ple de vida (i sense brossa i pintat i net i...). Moltes gràcies als que hi heu ajudat! I als que us heu passat aquest dos darrers mesos criticant el projecte sense haver-vos acostat a conèixer què fem només dir-vos:

"Fem coses. A aquells que no fan mai res no els tinguem en compte; si no és di'ls-hi això: <<Feu coses o calleu. No sigueu el femer que destorba el vianant>>. I si volen parlar, no els admetem disputa. Fem coses."
Joan Salvat-Papasseit 

DESPRÉS
  
Ah, i per cert, si hem de fer tanta feina és perquè l'estat lamentable en que els gestors del Casal tenien l'edifici, a les seves mans, en feia inviable un present o un futur a mitjà termini. Ara, però, li hem donat vida: té present i molt futur. Ja no és seu, ara és de tots!

ABANS 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada